donderdag 2 februari 2012

Unboxing: In tha carrrr!

  Haha, ik was zo nieuwsgierig toen ik mijn pakje ging ophalen dat ik het gewoon instantly in de auto wilde openen. Omdat ik wel altijd foto's wil nemen van de ongeopende, ongebruikte producten heb ik er dus maar onmiddellijk foto's van genomen. Nadat ik enkele rare blikken kreeg van voorbijgangers ben ik een eindje doorgereden en heb ik me ergens op een parking gestationeerd op rustig verder te doen ^^. Het is een klein pakje (oké, grote doos, kleine inhoud ^^) maar er volgt nog een deel want ik deed namelijk twee afzonderlijke bestellingen omdat dit voordeliger uitkwam. Hier zijn de foto's en mijn eerste mening over de  producten en de levering! 
Allereerst, over de levering ben ik über-ultra-mega-amazingly-súper (nog meer superlatieven nodig?) tevreden! Wow, 1 dag, say whutt? Zo snel! Oké, 1 dag tussenin dus. Ik bestelde zondagnamiddag/-avond en het eerste pakje was er dinsdagmorgen, het tweede woensdagmorgen. Leuk! Minpuntje, een product ontbrak omdat het niet meer in voorraad was. Vind ik niet zo leuk, zouden ze bij de bestelling reeds moeten opgeven zodat je niet uitkijkt naar iets dat je dan toch niet ontvangt. Maar bijkomend pluspunt dan weer, doordat ik zonder dit product onder de limiet zat vanaf waar je geen verzendkosten meer hoeft te betalen (€25,00!), vreesde ik dat ik ze toch aan mijn laars zou hebben (ik had er net voor gezorgd dat ik er boven zat met dit product!) maar dit was niet het geval. Ik koos er wel voor om pas te betalen na ontvangst van mijn pakje, ik weet niet hoe ze dit regelen als je voor een andere optie kiest (en je het product dan al betaald hebt).
Als eerste twee penselen, de concealer brush en de foundation brush, respectievelijk betaalde ik hiervoor €4,80 en €6,00 (normale prijzen €8,00 en €10,00). Nog niet getest maar ik heb soortgelijke penselen waar ik tevreden over ben dus deze zullen waarschijnlijk ook aan mijn eisen voldoen. Ik heb deze besteld omdat ik enkele penselen extra wel kan gebruiken als mijn andere penselen bijvoorbeeld gewassen moeten worden. Ik had ook nog de blush brush (€10,00) besteld maar die zat dus niet in mijn pakketje.
Ik was al een tijdje op zoek naar een geschikte oogcrème. Ik heb nog niet echt diepe rimpels maar wel wat fijne lijntjes. Aangezien de huis rond de ogen zeer dun en gevoelig is, wil ik die niet zo goed verzorgen en hydrateren als de rest van mijn huid. Vandaar deze crème.
Dit setje met vijf mini lipsticks vond ik interessant omdat mijn handtas altijd vól geladen zit met verschillende lipkleurtjes en het leek me handig om enkele mini's in mijn tas te kunnen gooien. Nu, zo mini had ik het nu ook weer niet verwacht.. Het heeft iets van die kinderlipsticks uit the good old days. Nou ja, ik ga er niet om huilen. Dit setje kostte me slechts €0,90 dus wat kan je verwachten dan ;-)? En het kan altijd handig zijn voor iemand die net start met make-up en wat verschillende kleurtjes wil testen.
Close-up van een van de lippies. Mini, rright?
Last but not least, het parfum 'So Elixir'. Ik vind de geur lekker, redelijk zwaar dus misschien niet altijd geschikt voor overdag. Het parfum blijft lang lekker ruiken, een grote plus!


Ziezo, dat is het voor nu. Hope you enjoyed! Tot schrijfs!


Xoxo.

Babelutte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten